Ons Partner netwerk

Door ons uitstekende partner netwerk bieden wij u de kracht van persoonlijk contact, de steun van een team.

 

Organisaties in tegenwind

Ondernemen is risico nemen. Wij begeleiden organisaties om snel in beter vaarwater te komen.

Home Over ons Uitgangspunten

Uitgangspunten van Organisatie in Vorm

Om uw én onze ambities waar te kunnen maken, werken wij volgens de hieronder beschreven waarden:

Kennis en ervaring

Wij putten uit een rijke bron van kennis en ervaring, opgedaan in de meest uiteenlopende organisaties en markten. Er is veel aandacht voor de permanente kennisontwikkeling. Daardoor kunnen onze opdrachtgevers rekenen op de meest actuele kennis van de ontwikkelingen en issues in hun markten, branches en sectoren. Ons advies wordt gekenmerkt door een grote betrokkenheid. We geven echte antwoorden, waardoor onze opdrachtgevers betere beslissingen kunnen nemen. 

Kwaliteit en integriteit

Onze hoge kwaliteitsstandaard staat centraal in ons denken en handelen. Integriteit en onafhankelijkheid zijn voor ons fundamenteel.  

Multidisciplinair

Wij hebben een bewuste keuze gemaakt om diensten op het gebied van advies en vormgeving aan te bieden. Soms vraagt de problematiek waarmee onze opdrachtgevers te maken hebben om de inzet van een afgebakend (vak)specialisme. Maar het merendeel van onze opdrachtgevers ondersteunen wij met een combinatie van advies- en vormgevingsdiensten. 

De beste mensen

We zijn een open en lerende organisatie. Wij stimuleren onszelf om ons voortdurend persoonlijk en vakinhoudelijk te ontwikkelen, onder meer aan de hand van trainingen en intensieve begeleiding. Dat doen we omdat we een inspirerende, mensgerichte werkomgeving willen bieden. Hecht samenwerken, met respect voor ieders kwaliteiten en eigenschappen, is binnen onze organisatie vanzelfsprekend. 

 
Specifieke MKB ondersteuning
  • Klantgericht
  • Ondernemend
  • Doelgericht

 

Nieuwsbrief ontvangen?