Begeleiding groeiende organisaties

Wij zorgen dat uw organisatie verantwoord kan groeien. Hoger rendement door het bereiken van de juiste klant.

 

Professionele communicatie

Tegenwoordig ontkomt men er niet aan om een professionele uitstraling te hebben. Wij ontwikkelen uw huisstijl en meer.

Home Onze diensten Groeiende organisaties Financieringsmogelijkheden

Financiering voor het mkb

De financiering van uw organisatie moet de uitvoering van uw plannen - nú en op termijn - mogelijk maken. Uw financiering volgt uw plannen. De toekomst van uw organisatie wordt voor een belangrijk deel bepaald door de investeringsbeslissingen van vandaag. De toenemende snelheid waarin ontwikkelingen zich voordoen en de steeds sterker wordende concurrentie vragen om een professionele en doordachte aanpak. Dat geldt ook voor de financieringsbeslissing die volgt uit iedere investeringsbeslissing. Aspecten die een grote invloed hebben op de kostenstructuur en het groei vermogen van uw organisatie.

Financieringsvraag en structuur voor een hoger rendement

Organisatie in Vorm is gespecialiseerd in het begeleiden van organisaties met financieringsvraagstukken. Of het nu gaat over het financieren van groei, overnames, werkkapitaal, machines, onroerend goed of het optimaliseren van de financieringsstructuur: wij assisteren u bij het vinden van een structurele oplossing die het beste bij uw onderneming en uw persoonlijke wensen aansluit.

Wij begeleiden u graag bij specifieke financieringsvraagstukken zoals Groei financiering, Transactie financiering en Turnaround financieringvermogen.

Aanpak van Organisatie in Vorm

In onze filosofie is een heldere en eenduidige communicatie naar potentiële vermogensverschaffers de belangrijkste voorwaarde voor het succesvol verkrijgen van financiering tegen de scherpste voorwaarden. Dit betekent dat wij samen met u een kort en bondig financieringsmemorandum formuleren dat wordt begeleid door goed gefundeerde prognoses ten aanzien van balansverhoudingen, winstverwachtingen en liquiditeiten. Indien nodig stellen we samen met u een businessplan op. Voor de mogelijkheden van begeleiding bij een businessplan, verwijzen wij u naar onze dienst Strategie bepaling.

Door onze kennis ten aanzien van financieringen kunnen we exact aangeven waar vermogensverschaffers in het bijzonder geïnteresseerd in zijn: wij leveren dus geen dikke rapporten maar concrete informatie die de vermogensverschaffer heel gericht kan gebruiken ten behoeve van de eigen besluitvorming. Dit verbetert de verstandhouding, verlaagt de risicoperceptie van de vermogensverschaffer en leidt tot versnelde procedures waarbij alle partijen baat hebben.

Onafhankelijk en deskundig advies

Omdat Organisatie in Vorm niet is gelieerd aan een financiële instelling, bent u verzekerd van onafhankelijk advies. Dit betekent dat wij de diverse alternatieven op een objectieve wijze samen met u doornemen, ons netwerk voor u aanwenden en samen met u de onderhandelingen met vermogensverschaffers voeren ten aanzien van tarieven, zekerheden en aflossingschema’s. Door onze ervaring hebben wij ook kennis van minder voor de hand liggende financieringsconstructies. Dat geeft u het zekere gevoel dat u de juiste keuze maakt!

 
Specifieke MKB ondersteuning
  • Klantgericht
  • Ondernemend
  • Doelgericht

 

Nieuwsbrief ontvangen?