Begeleiding groeiende organisaties

Wij zorgen dat uw organisatie verantwoord kan groeien. Hoger rendement door het bereiken van de juiste klant.

 

Professionele communicatie

Tegenwoordig ontkomt men er niet aan om een professionele uitstraling te hebben. Wij ontwikkelen uw huisstijl en meer.

Home Onze diensten Vormgeving

Vormgeving

U wilt uw klanten optimaal bereiken en meer rendement behalen. Aan de hand van de reeds gedefinieerde marketing strategie met bijbehorende doelstellingen bent u in staat om uw communicatie vorm te geven. One-stop-shopping maakt het u makkelijk. Wij bieden de volgende diensten aan:

Grafische vormgeving

Wij creĆ«ren en ontwerpen uw drukwerk en websites. Wij bewaken uw huisstijl en zijn in staat de volledige meidacommunicatie op ons te nemen.

Interactieve media

Wij zijn gespecialiseerd in Web 2.0 toepassingen. Middels onze Content Management Systemen ontwerpen wij (e-commerce) websites die goed gevonden worden door uw klanten. Tevens bieden wij u Direct Marketing oplossingen aan.

Webhosting

Om volledig te voldoen aan uw wensen bieden wij een totaaloplossing voor uw internetstrategie. Organisatie in Vorm biedt hosting van uw websites, waarbij u kunt rekenen op onderhoud van de server en gebruik kunt maken van een on-line backup systeem. Wij hebben directe toegang om uw domeinnamen te registreren.

Internetmarketing

Organisatie in Vorm ontwerpt en host uw websites maar gaat nog een stap verder. Wij bieden u meer bezoekers en meer rendement uit het medium Internet. Dit doen wij door tevens Website-optimalisatie, Zoekmachinemarketing en Google Adwords oplossingen aan te bieden.

Communicatie-uitingen

Naast eerder genoemde communicatie-uitingen biedt Organisatie in Vorm nog vele andere vormen aan. Denk hierbij aan complete banner en vast boardingsystemen, maar ook gevelreclame, displays en lichtpanelen.

 
Specifieke MKB ondersteuning
  • Klantgericht
  • Ondernemend
  • Doelgericht

 

Nieuwsbrief ontvangen?