Begeleiding groeiende organisaties

Wij zorgen dat uw organisatie verantwoord kan groeien. Hoger rendement door het bereiken van de juiste klant.

 

Professionele communicatie

Tegenwoordig ontkomt men er niet aan om een professionele uitstraling te hebben. Wij ontwikkelen uw huisstijl en meer.

Home Onze producten Organisatie Quick Scan

Groei met de Organisatie Quick Scan

Organisatie in Vorm biedt u een Quick Scan die essentiële onderdelen van uw mkb organisatie onderzoekt. Hieruit vloeit een concreet overzicht met verbetermogelijkheden van uw organisatie. Nieuwsgierig geworden? Voer dan nú onze Quick Scan uit!

Organisaties zijn vaak al tevreden als het resultaat op peil gehouden wordt. Toch worden er nogal eens onnodig middelen besteed aan zaken die niet echt bijdragen aan het resultaat. Iedere ondernemer of algemeen directeur heeft behoefte om het reilen en zeilen van zijn organisatie tegen het licht te houden. Vragen die bij hem of haar opkomen zijn: Hoe kan ik verdere groei in goede banen leiden? Beheers ik mijn organisatie voldoende? Wat kan ik beter doen? Wel nu, de Quick Scan is een elektronische vragenlijst om in een korte tijd het functioneren van uw organisatie in zijn omgeving onder de loep te nemen. Hiermee wordt bedoeld dat uw organisatie op aandachtsgebieden zoals management, strategie en financiering (zie het spindiagram) doorgelicht wordt.

Met de Quick Scan krijgt u een bondig en overzichtelijk beeld van de sterke en zwakke punten van uw organisatie. U krijgt na het invullen en opsturen van de antwoorden een overzicht toegestuurd waar de kracht van uw organisatie ligt. Maar nog interessanter, ook waar de knelpunten liggen die groei van uw organisatie wellicht in de weg staan.

Voor wie is de Quick Scan geschikt?

Onze Quick Scan levert, afhankelijk van de grootte van de organisatie, binnen enkele uren een gedegen beeld van de organisatie. De Quick Scan is een goed hulpmiddel bij het beantwoorden van vragen als:

·         Hoe vorm ik mijn strategie?;

·         Hoe richt ik de organisatie(structuur) in?;

·         Hoe beheers ik mijn bedrijfsprocessen?;

·         Hoe stuur ik mijn personeel aan?;

·         Hoe zorg ik voor een goede managementinformatie?;

·         Hoe financier ik mijn organisatie en de groei van mijn organisatie?;

Wat heeft de Quick Scan te bieden?

De Quick Scan wordt uitgevoerd voor € 250,-. Hiervoor ontvangt u de elektronische vragenlijst, een schriftelijke adviesbrief met de scores van uw organisatie (geprojecteerd in een spindiagram) en aanvullend een aantal belangrijke advies- en verbeterpunten. Tevens bieden wij u een gesprek aan om de aanbevelingen toe te lichten en aanvullende vragen te stellen.

Hoe komt u aan de Quick Scan?

De Quick Scan kan worden aangevraagd bij Organisatie in Vorm op het telefoonnummer 0165-631622 of via een email naar Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots, u heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots, u heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  onder vermelding van: Aanvraag Quick Scan en uw bedrijfsnaam, eigen naam en adresgegevens.

 
Wij zijn creatief

Wij combineren denkkracht, analyse en logisch nadenken met CREATIVITEIT. 

Linker én rechter hersenhelften worden verbonden. 

 

Nieuwsbrief ontvangen?