Begeleiding groeiende organisaties

Wij zorgen dat uw organisatie verantwoord kan groeien. Hoger rendement door het bereiken van de juiste klant.

 

Professionele communicatie

Tegenwoordig ontkomt men er niet aan om een professionele uitstraling te hebben. Wij ontwikkelen uw huisstijl en meer.

Home Onze diensten Vormgeving Internetmarketing

Internetmarketing

Organisatie in Vorm is gespecialiseerd in:

  • Website-optimalisatie
  • Zoekmachinemarketing
  • Google adwordsbeheer

Website-optimalisatie

Om uw website hoog te laten scoren in zoekmachines als Google, dient uw website aan een aantal richtlijnen te voldoen. Mkb websites van Organisatie in Vorm worden desgewenst geoptimaliseerd zodat ze hoger in de zoekresultaten van zoekmachines worden weergegeven. Dit houdt in dat zoekmachines goed kunnen bepalen of uw website relevant is voor bepaalde zoekopdrachten.

Organisatie in Vorm biedt advies voor het optimaliseren van websites. Hiermee hebt u direct inzicht in hoe uw website ervoor staat, als het gaat om de vindbaarheid. Met onze dienst heeft u alle informatie in handen om uw website hoger in zoekmachines als Google te laten scoren waardoor een beter rendement ontstaat.

Zoekmachinemarketing

Uw huidige doelgroep is actief op internet. De vraag is echter hoe u hen bereikt. Ondernemers weten vaak niet hoe men zaken kan doen middels het internet. Organisatie in Vorm heeft hier een beproefde manier voor.

Er is veel concurrentie op het Internet. Uw doelgroep maakt voor meer dan 90% gebruik van zoekmachine Google om informatie op websites te zoeken. Alleen zoekresultaten op de eerste pagina van een zoekopdracht in Google worden doorgaans aangeklikt, staat uw website daar niet bij dan heeft u een probleem. Hoe Google bepaalt wie wel en wie niet hoog in Google terecht komt is een ingewikkeld proces. Naast het optimaliseren van uw website kunt u ook tegen betaling ervoor zorgen dat uw bedrijf op Internet gevonden kan worden. Dit noemen we Zoekmachinemarketing.

Google Adwords

De meeste effective manier om uw website tegen betaling onder de aandacht te krijgen van een zo groot mogelijke groep mensen is te adverteren in Google. Naast de reguliere zoekresultaten worden op bepaalde aparte gedeeltes ook advertenties weergegeven. Deze advertenties zijn relevant aan de zoekopdracht die is gedaan. Deze advertenties zorgen ervoor dat uw website direct zichtbaar is in Google zonder daar de website voor te hoeven aanpassen. Het voordeel is dat u direct hoog in Google staat. Het nadeel is dat het u geld kost. Wij zien het adverteren met Google Adwords als aanvulling op de totale internet strategie van uw organisatie.

Het opzetten en beheren kan, zeker als u hier niet in thuis bent, best lastig zijn. Organisatie in Vorm neemt die taak graag voor u uit handen en draagt zorg voor een hoger rendement.

 
Wij zijn creatief

Wij combineren denkkracht, analyse en logisch nadenken met CREATIVITEIT. 

Linker én rechter hersenhelften worden verbonden. 

 

Nieuwsbrief ontvangen?