Ons Partner netwerk

Door ons uitstekende partner netwerk bieden wij u de kracht van persoonlijk contact, de steun van een team.

 

Organisaties in tegenwind

Ondernemen is risico nemen. Wij begeleiden organisaties om snel in beter vaarwater te komen.


Begeleiding Turnaround

Verliezen lopen op, er ontstaat druk op de liquiditeit, de druk van bestaande financieringskosten neemt toe, kredietinstellingen gaan over tot ´intensief beheer´ of ´bijzonder beheer´. Er zijn ernstige financiële problemen die hulp behoeven.

Een onderneming in zwaar weer vraagt speciale aandacht en vaak extra werk. Snelheid van handelen is geboden om het tij te keren. Maar de snelheid mag zeker niet ten koste gaan van de kwaliteit van de genomen beslissingen aangezien in zwaar weer vaak geen herziening van een gekozen koers mogelijk is.

… maar hoe nu verder?

U moet binnen een kort tijdsbestek belangrijke beslissingen nemen. Welke afspraken kan ik maken met financiers? Hoe kan ik het tij keren? Kan ik mijn onderneming saneren of moet ik een doorstart scenario ontwikkelen? En hoe gaat dat in zijn werk? Organisatie in Vorm helpt u de storm te doorstaan en koers te zetten naar beter vaarwater.

Financiële problemen samen aanpakken

Veel organisaties hebben in dezelfde situatie gezeten. En veel zijn er ook weer uitgekomen. Eén ding is hierbij van het allergrootste belang: er moet snel, deskundig en daadkrachtig ingegrepen worden voordat de onderneming in een negatieve spiraal terechtkomt. Juist hierom heeft Organisatie in Vorm ervoor gekozen om te werken met een partner netwerk bestaande uit diverse disciplines. De communicatielijnen zijn kort, de bereikbaarheid is groot. Hierdoor kunnen wij snel en effectief op veranderende situaties inspringen.

Wij helpen uw organisatie te herstructureren

Snel handelen vereist bovenal een pragmatische instelling. Wij houden, net als de echte ondernemer, van aanpakken. Het resultaat voor de klant staat voorop. Naast deskundigheid is ervaring vanuit de praktijk daarbij de belangrijkste raadgever. Ervaring die is opgedaan bij het begeleiden van organisaties bij herstructureringen, schuldsaneringen, (her)financieringen, doorstart trajecten en fusies en overnames. Opdrachtgevers waren niet alleen aandeelhouders van de organisatie, maar ook directie, bewindvoerders, curatoren of de financiers van de organisatie.

Maatwerk MKB oplossing

Als u voor Organisatie in Vorm kiest, kunt u rekenen op honderd procent inzet om uw onderneming door een lastige periode heen te loodsen. In welke vorm dan ook. Want onze oplossingen zijn nooit standaard. Immers, elke situatie vraagt om maatwerk.

 
Onafhankelijke dienstverlening

Doordat wij onafhankelijk opereren, kunnen wij u het beste advies bieden.

Vraag nú om een vrijblijvend gesprek.

Nieuwsbrief ontvangen?