Begeleiding groeiende organisaties

Wij zorgen dat uw organisatie verantwoord kan groeien. Hoger rendement door het bereiken van de juiste klant.

 

Professionele communicatie

Tegenwoordig ontkomt men er niet aan om een professionele uitstraling te hebben. Wij ontwikkelen uw huisstijl en meer.

Home Onze producten De Financial Monitor

De Financial Monitor

Organisatie in Vorm is volledig gespecialiseerd in het ondersteunen van organisaties bij het genereren en analyseren van toekomstgerichte financiële managementinformatie en liquiditeitsplanning. Hiertoe bieden wij een innovatieve dienst aan, variërend van advies en effectieve hands-on ondersteuning tot en met volledige uitbesteding van planning & control.

Wij werken met een unieke tool: de Financial Monitor. Deze online softwareapplicatie maakt het mogelijk om bedrijfsonderdelen met verschillende locaties op afstand met elkaar te laten communiceren en begrotingsgegevens uit te wisselen. Met één druk op de knop wordt een complete verschillenanalyse gerapporteerd op maandbasis van de verschillen tussen cijfers uit de begroting en de cijfers uit de financiële administratie. Daarbij worden zelfs verschillen van de balans meegenomen.

Wij voorspellen de financiële positie van uw organisatie

Veel van de aansturing van organisaties staat of valt bij toekomstgerichte financiële managementinformatie. Het kunnen voorspellen van de financiële positie van een onderneming in combinatie met goede liquiditeitsplanning is een wens van bijna elke organisatie. Daarvoor dien je dynamisch te kunnen plannen. De liquiditeit en daarmee samenhangende financieringsbehoefte wordt door de Financial Monitor continu inzichtelijk gemaakt. Managementbeslissingen kunnen vervolgens sneller, met cijfers onderbouwd, genomen worden. De organisatie kan in een vroeg stadium anticiperen op iedere gewenste wending of ontwikkeling binnen de organisatie.

Kortom, wij bieden u:

  • Optimale financiële stuurinformatie
  • Cashflow en scenarioanalyse
  • Beslissingsondersteuning
  • Meer rendement en minder financiële risico's
  • snelheid, gemak en tijdwinst
 
Onafhankelijke dienstverlening

Doordat wij onafhankelijk opereren, kunnen wij u het beste advies bieden.

Vraag nú om een vrijblijvend gesprek.

Nieuwsbrief ontvangen?