Ons Partner netwerk

Door ons uitstekende partner netwerk bieden wij u de kracht van persoonlijk contact, de steun van een team.

 

Organisaties in tegenwind

Ondernemen is risico nemen. Wij begeleiden organisaties om snel in beter vaarwater te komen.

Home Over ons

Over ons

Opdrachtgevers realiseren zich dat zij de toenemende complexiteit van hun markt en organisatie minder goed de baas zijn. Wij combineren denkkracht, analyse en logisch nadenken met creativiteit. Onze opdrachtgevers zoeken een combinatie tussen de linker en rechter hersenhelften.

Organisatie in Vorm is een adviesbureau voor het MKB en ondersteunt organisaties die willen groeien, beter willen renderen, en beter willen communiceren. Wij voegen kennis van strategie en marketing samen met kennis van communicatie en internet (Web 2.0).

Met ervaren partners uit diverse branches en organisaties als achtergrond, adviseren wij al geruime tijd ondernemers en managers uit alle branches van het midden- en kleinbedrijf. Dit zorgt voor dienstverlening waarbij wij organisaties ondersteunen om concreet resultaten te behalen uit nieuwe innovatieve ontwikkelingen in de markt.

Organisatie in Vorm wordt om uiteenlopende redenen ingeschakeld. Wat de inhoud betreft: weinig vragen zijn ons te gek. Onze ervaring in het midden- en kleinbedrijf maakt het ons mogelijk aandacht te besteden aan verbetering van alle aspecten van de moderne organisatie: van praktische organisatiesvraagstukken tot complexe herstructureringen. Van verandertrajecten tot communicatie- en internetstrategie.

 
Wij zijn creatief

Wij combineren denkkracht, analyse en logisch nadenken met CREATIVITEIT. 

Linker én rechter hersenhelften worden verbonden. 

 

Nieuwsbrief ontvangen?