Home

MKB advies voor groei en een beter rendement! 

Organisatie in Vorm is een adviesbureau voor het MKB en ondersteunt organisaties die willen groeien, beter willen renderen, of beter willen communiceren. Wij voegen kennis van strategie en marketing samen met kennis van communicatie en internet (Web 2.0). Ons positioneringsmodel zorgt ervoor dat u uw klanten bereikt en een hoger rendement behaald. Dit doen wij door denkkracht, analyse en logisch nadenken te combineren met creativiteit. Het creëert een solide balans tussen uw doelstellingen en de praktische uitvoering daarvan. Wij stellen daarbij u als ondernemer centraal. Úw ambities geven wij de juiste vorm! 

Als ondernemer genereert u business en levert u toegevoegde waarde voor uw klanten, voor uw medewerkers en voor uzelf. Uw organisatie wijzigt onder invloed van externe ontwikkelingen voortdurend van vorm. Waardoor een continue afstemming van de capaciteiten van uw organisatie op kansen en bedreigingen in de markt ieder moment aan de orde is.

Uw bedrijf heeft ‘de juiste vorm’ als uw organisatie en haar activiteiten optimaal op de afzet- en personeelsmarkt afgestemd zijn.  Het zijn uw alerte houding, uw leiderschap, uw visie, uw voortvarendheid en uw intuïtie die bij deze afstemming een hoofdrol spelen. Want u neemt uiteindelijk alle beslissingen, ondersteund door helder cijfermateriaal en duidelijke interne afspraken.

Er zijn echter altijd bepaalde vragen die de ondernemer zichzelf blijft stellen. Beheers ik mijn organisatie voldoende? Is mijn ondernemingsvermogen in veiligheid? Kan ik mijn groei wel financieren? Daarnaast zullen zaken als gemiste kansen, ontevreden klanten, communicatiestoornissen of producten met onvoldoende winstmarge altijd en overal blijven bestaan. 

Wij bieden u de volgende producten:

Werkwijze

Het creëren van de juiste vorm bestaat uit het kiezen van de juiste richting en het afstemmen van de organisatie op deze richting (‘beheerst groeien’), Het verhelpen van een te groot geworden onbalans noemen wij ‘ondernemen met tegenwind’. Het effectief en professioneel communiceren naar de buitenwereld noemen wij ‘vormgeving’. Dit zijn precies de gebieden waarop u hooggespannen verwachtingen mag hebben van Organisatie in Vorm.

Organisatie in Vorm is een groep ondernemende en vooral pragmatisch ingestelde adviseurs. Hoogopgeleide mensen op management- en uitvoerend niveau die hun voldoening halen uit de resultaten die ze samen met u kunnen bereiken. En die snel en flexibel inzetbaar zijn. Bij Organisatie in Vorm gaan we verder dan alleen het schetsen van de mogelijkheden en alle voor- en nadelen van die afzonderlijke mogelijkheden.

Dikke rapporten en langdradige presentaties zitten niet in ons dienstenpakket. Discussie gaan we echter niet uit de weg. En als het nodig is, zullen we tegen de stroom ingaan, weg van de gebaande paden. Daarbij geven we de consequentie van verschillende keuzes duidelijk weer. Met als voornaamste doel het realiseren van uw ambities. Het is niet voor niets dat we ons zo goed thuis voelen bij middelgrote en kleinere organisaties. Deze worden immers gekenmerkt door ondernemerschap, doelgerichtheid en slagvaardigheid. Begrippen die ons op het lijf zijn geschreven.

U neemt met Organisatie in Vorm een goede en serieuze partner in de hand die u met raad én daad bijstaat. Wij werken door heel Nederland om ondernemers en managers bij te staan in het oplossen van hun strategische en operationele vraagstukken.

 
Specifieke MKB ondersteuning
  • Klantgericht
  • Ondernemend
  • Doelgericht

 

Nieuwsbrief ontvangen?